logostrip-site

Hogeschool Leiden GO opleidingen Koninklijke Bibliotheek KNVI : Prissma Openbare Bibliotheken Reddingsbrigade Hendrik Ido Ambacht

Als mediatechnoloog (MSc) en informatiespecialist (B-ict) is Klaas Jan Mollema per 1 augustus 2016 coördinator Business Data Management bij Hogeschool Leiden. Hij geeft ontwikkelt onderwijs en college over het toegankelijk maken van beeldmateriaal, Big Data, Open Data, documentmanagement en kennismanagement in Sharepoint, informatievisualisatie, geo-informatiesystemen en de omgang met informatie en (nieuwe) technologie in organisaties. Inzet van opdrachtgevers en opdrachten uit het werkveld is hierbij een cruciale factor.

Naast zijn werk bij Hogeschool Leiden is Klaas Jan lid van de KB Innovatieraad Openbare Bibliotheken en bestuurslid bij Prissma en het Haags Informatienetwerk.

Klaas Jan is een veelgevraagd spreker en wordt vaak uitgenodigd als denktank bij vraagstukken in de bibliotheek en erfgoedsector. Ook wordt Klaas Jan door GO-opleidingen regelmatig ingezet als docent en examinator.

portfolio

portfolio

Klaas Jan heeft een zeer divers portfolio van projecten, installaties, websites, film en DTP werk.

spreker

spreker

Boek Klaas Jan nu als spreker of als dagvoorzitter voor een conferentie of teamdag.

onderwijscatalogus

onderwijscatalogus

Al meer dan 15 jaar ontwikkelt Klaas Jan onderwijs voor onder andere Hogeschool Leiden, De Haagse Hogeschool, GO opleidingen, Studievereniging SIM en Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht. De complete studiehandleidingen vind je hier.

studiereizen

studiereizen

Klaas Jan organiseert sinds 2011 studiereizen voor professionals en studenten. Tijdens de reizen staat vakinhoud maar ook persoonlijke ontwikkeling van deelnemers centraal.

From The Blog